Alkeiskurssi arg.tango

Oletko haaveillut oppivasi argentiinalaista tangoa? Tai oletko muuten vaan utelias kokeilemaan uutta harrastusta?

Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta arg.tangosta, joten tule rohkeasti mukaan! Intensiivisellä alkeiskurssilla pääset kivasti alkuun tai voit tietysti tulla myös kertaamaan aikaisempia oppeja.

Tunneilla opetellaan argentiinalaisen tangon perusteita ja parityöskentelyä viejän ja seuraajan roolissa sukupuolesta riippumatta. Tunneille voi siis hyvin tulla vaikka naisparina ja opetella alusta alkaen sekä viemistä että seuraamista. Voit myös oman parin kanssa opetella perinteiseen tapaan viejän/seuraajan rooleissa pysyen.

Voit ilmoittautua ilman omaa paria seuraajan tai viejän roolissa, mutta kurssille osallistuminen vahvistuu vasta, kun pari on löytynyt, jos kurssilla on vielä tilaa.Voit ilmoittautua ilman omaa paria seuraajan tai viejän roolissa, mutta kurssille osallistuminen vahvistuu vasta, kun pari on löytynyt, jos kurssilla on vielä tilaa.

Kurssilla käydään läpi argentiinalaisen tangon keskeisiä elementtejä: kävely, tanssiote, musiikin kuunteleminen, vieminen ja seuraaminen sekä harjoitellaan muutamia peruskuvioita. Kurssilla kerrotaan vähän myös argentiinalaisen tangon tansseista eli milongoista. Kurssiin kuuluu n. 5 tuntia opetusta ja 1 tunti ohjattua vapaata harjoittelua.

Pe 2.9. klo 18-20
La 3.9. klo 11-14 + tunti vapaa harjoittelu

Paikka: Tanssikoulu Lasikenkä, Lasitehtaantie 39, 11100 Riihimäki
Ohjaajat: Simo Lahtinen ja Maria Christensen
Hinta: 60€/hlö

Ilmoittautuminen lomakkeella
https://forms.gle/EmQvfJbeSbMNjEeG9

Tervetuloa ihanan harrastuksen pariin!!