Lasikenkä

 

TANSSIKOULU LASIKENKÄ

Riihimäellä on vuoden 2017 alusta toiminut uusi tanssikoulu lavatanssijoille, Tanssikoulu Lasikenkä. Koulun perusti kaksi rohkeaa naista, Outi Tonteri ja Jaana Jokinen.

Outi on seuratanssinohjaaja (Susel) ja tanssinopettaja (STOL), joka on aiemmin ohjannut Tanssiseura Baunssissa (Hämeenlinnassa) ja Tanssiseura Hymyhuulissa (Hyvinkäällä).

Jaana on seuratanssinohjaaja, joka on aiemmin ohjannut Tanssiseura Hymyhuulissa. 

Vuoden 2017 alussa tuli se hetki, että oli aika perustaa oma tanssikoulu. Riihimäeltä Lasitehtaantieltä löytyi sopiva tila, 110 m2 kokoinen sali, jossa on erinomaiset puitteet. Tanssikoulun nimeksi tuli Lasikenkä. 

Tanssikoulu Lasikengässä sinun on helppo aloittaa uusi harrastus, lavatanssi. Alkeis- ja alkeisjatkotunnit ovat tiistaina ja torstaina. 

Maanantain jatkotunnit on suunnattu sinulle, joka olet harrastanut tanssia jo hiukan pitempään ja haluat edelleen kehittää itseäsi. 


Tanssikouluun tullessa et tarvitse omaa paria, sillä tunneillamme on jatkuva parinvaihto. Halutessasi voit toki tanssia oman parisi kanssa. Ennakkoilmoittautumista ei ole (ellei erikseen mainittu). 

Tanssitunneilla tavataan! Tervetuloa! 

t. Outi ja Jaana