Aloitusohje


Tervetuloa tutustumaan Tanssikoulu Lasikengän kurssitajontaan! Tarjoamme paritanssin opetusta monen tasoisille oppilaille.


Oletko aivan tanssiurasi alussa, et ehkä ole koskaan kokeillut paritanssia? Nyt olet oikeassa paikassa, sillä meillä on kurssi juuri sinulle! Syyskuussa keskiviikkoisin klo 18 käynnistyy neljän keskiviikkoillan pituinen ”Alkeiden alkeet” -kurssikokonaisuus. Se myydään pakettina, ja kurssi toteutuu jos ilmoittautuneita on riittävästi. Lisätiedot täältä.


Perinteiset alkeiskurssit ovat tänä syksynä torstaisin klo 18-19.30 (op. Suvi ja Hannu).


Tänä syksynä panostamme alkeisjatkotason kursseihin. Niitä on joka tiistai klo 18-19.30 (op. Outi tai Jaana) ja joka torstai klo 19.30-20.30 (op. Suvi ja Hannu).

Tiistain ”pika-alkeissa” (klo 19.30-20.30) lähdetään liikkeelle perusaskeleesta ja edetään oppilaiden tanssitaustan mukaan. Hiukan aiempaa tanssikokemusta on hyvä olla eli pika-alkeiden taso on ehkäpä alkeiden ja alkeisjatkon väliltä.


Entiseen tapaan maanantaisin klo 18-21 ovat Kimmo Luukkosen vetämät jatkotason tunnit, alkaen syyskuun alussa. Tuntisisällöt ovat vielä suunnittelun alla.


Jos sinulla on kysyttävää kursseista tai toiminnastamme ylipäänsä, niin soita Outille (infopuhelin p. 045 208 2610) tai laita sähköpostia (outi@lasikenka.fi).